Арестович заявив, що стратегічна операція щодо проникнення в Україну почата 17 років тому

5 коментарів 28539 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Радник голови ОП України Олексій Арестович заявив, що перші проблиски війни в Україні були помітні ще в 2005 році. За його словами, йому точно відомо, що саме в 2005 році розпочалася стратегічна операція РФ щодо проникнення в Україну на багатьох рівнях: економічному, промисловому, дипломатичному тощо. Про це він заявив в інтерв’ю журналістці Юлії Латиніній на її YouTube-каналі.


За словами Арестовича, рівень проникнення РФ був позамежним.

“З крайніх досягнень нашої контррозвідки можу назвати: взяли двох чиновників Секретаріату Кабміну, які мали доступ до секретної інформації”, — сказав Арестович, зазначивши, що силові відомства України почали послідовно громити з другої половини нульових.

Тепер СБУ, пояснив чиновник, чекає довга дорога щодо відновлення своєї реальної боєздатності.

“До 2005-го це були сильні органи, в яких, звичайно, завжди були лоялісти, тому що КДБ — воно завжди КДБ, колишніх кдбшників не буває. Але завдання вирішували: подивіться на Тузлу”, — зазначив Арестович, згадавши також про спроби захоплення Криму в 1993 році та примусі до поділу Чорноморського флоту.

Коли розпочалася війна в Україні?

Путін планував поглинання України з 2005 року.

“Перший Майдан їх страшенно налякав. Вони поставили собі за мету захоплення України, — заявив Арестович. — Дуже багато завдань було здійснено, щоб взяти нас під контроль. Результати відомі: ми зустріли Майдан 2013 року та початок захоплення Криму в ситуації, коли у нас президент втік в РФ, голова СБУ — російський громадянин, міністр оборони — російський громадянин і глава МВС — російський громадянин… Ні в один історичний період такого не було, щоб ти, нападаючи на країну, відхоплюючи у неї шматок території, мав усіх силовиків твоїх громадян країни. Це просто клондайк”.

Нагадаємо, що, за словами Дмитра Медведєва, Україна може зникнути з карти світу. Експрезидент РФ також назвав Джо Байдена “дивним дідусем із деменцією”, а керівників ЄС — міськими божевільними.

guest

5 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Дима
Дима
1 год назад

Це нам за те, що не молимося та етнічних чисток не робимо. Ось воно скрізь і смердить.. Ахахахахх!!

Анонимно
Анонимно
1 год назад

Самоубейся Дима и вонять перестанет

Анонимно
Анонимно
1 год назад

Самоубейся Дима и вонять перестанет

Анонимно
Анонимно
1 год назад

Застрелись Дима и вонять перестанет

Гость
Гость
1 год назад

Эко сындбадку прорвало – всем смерти желает!!! Наверное опять с анониzьмом меру не узрел, обратный ыффект вышел 😉 🙂

5
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x