В Вилково запретили продажу спиртных напитков в ночное время суток

0 коментарів 48816 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


С целью предупреждения правонарушений, связанных со злоупотреблением алкоголем, в Вилково запретили продажу всех видов спиртных напитков с 23.00 до 07:00. 


Соответствующее распоряжение было опубликовано на официальном сайте Вилковской ОТГ.

Про заборону продажу пива
(крім безалкогольного), алкогольних,
слабоалкогольних напоїв, вин столових
на території Вилківської міської ради

​З метою попередження правопорушень, пов’язаних із зловживанням алкоголю, зниження рівня злочинності та збереження здоров’я громадян, відповідно до Закону України № 2376-VIII від 22.03.2018р.“Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо надання органам місцевого самоврядування повноважень встановлювати обмеження продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових”, ст.15- 3 Закону України “Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів”,Закону України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів Українищодо захисту населення від впливу шуму”,Закону України “Про засади державної регуляторної політики в сфері господарської діяльності”, Постанови КМУ від 15.06.2006р. № 833 “Про затвердження Порядку провадження торговельної діяльності та правилторговельного обслуговування населення”, керуючись п.441 ч.1 ст.26, ч.1 ст.59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

Вилківська міська рада ВИРІШИЛА:

​1. Заборонити продаж пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових з 23.00 год. до 07.00 год. за київським часом у стаціонарних об’єктах торгівлі, магазинах з кафетеріями, малих архітектурних формах, об’єктах дорожнього сервісу (в т.ч. комплекси АЗС), за винятком закладів ресторанного господарства, на території Вилківської міської ради.
​2. Зобов’язати власників закладів торгівлі, об’єктів дорожнього сервісу (в т.ч. комплексів АЗС) забезпечити наявність інформаційних табличок про обмеження продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових у години , визначені цим рішенням.
​3. Рекомендувати Кілійському відділу поліції ГУНП в Одеській області та відповідним органам ДФС у Одеській області здійснювати постійний контроль за дотриманням даного рішення у межах власних повноважень, вживати всі передбачені законодавством України необхідні заходи до суб’єктів господарювання , які порушують встановлене цим рішенням заборону продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових.

​4. Затвердити аналіз регуляторного впливу регуляторного акту «Про заборону торгівлі алкогольними, слабоалкогольними напоями, винами та пивом (крім безалкогольного) на території Вилківської міської ради згідно додатку.
​​5. Виконавчому комітету Вилківської міської ради оприлюднити рішення в місцевих засобах масової інформації та на офіційному сайті Вилківської міської ради.
​6.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань фінансів, бюджету планування соціально-економічного розвитку, міжнародного співробітництва та регуляторної діяльності


Міський голова М.Т.Дзядзін

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x