Терпение лопнуло: жители села Вилковской ОТГ написали коллективное заявление о преступной деятельности сельского головы

0 коментарів 181656 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В редакцию новостного портала “Бессарабия INFORM” обратились жители села Десантное Вилковской ОТГ, которые предоставили коллективное заявление о преступлении, совершенном их сельским головой Михаилом Анистратенко против населенного пункта и односельчан.


Документ подписало более 300 человек.

По словам заявителей, они устали от беспредела, происходящего в селе, и хотят широкой огласки преступной деятельности, которую совместно с бывшим руководством Килийской РГА долгое время позволял себе Анистратенко.

Голові Одеської обласної державної адміністрації
Степанову Максиму Володимировичу

Директору Одеського територіального управління 
Національного Антикорупційного Бюро України
Деуліну Володимиру Юрійовичу

Начальнику Головного управління 
Національної поліції Одеської області 
Головіну Дмитру Валерійовичу

Прокурору Одеської області
Жученко Олегу Демяновичу

Начальнику управління Служби Безпеки України
Довженку Олександру Івановичу

ЗВЕРНЕННЯ ГРОМАДЯН (ЗАЯВА ПРО ЗЛОЧИН)

Ми, громадяни України, мешканці села Десантне Кілійського району Одеської області, що нижче підписалися, повідомляємо про наступне:

Нам стало відомо про зухвале порушення закону та вчинення низки злочинів колишнім сільським головою, а нині в.о. старости с. Десантне Аністратенко Михайлом Івановичем.

Починаючи з 2015 року по теперішній час Аністратенко М.І., використовуючи своє службове становище, організував з групою спільників з числа близьких родичів та інших осіб корупційну схему по використанню земель, що належать до сільської ради с. Десантне за межами населеного пункту.

А саме: разом з колишнім головою Кілійської районної державної адміністрації Грєковим Віктором Вікторовичем, який був затриманий правоохоронцями за корупційні дії в 2017 році, сприяв видачі земель площею більше 400 га в оренду по штучно заниженим орендним ставкам, через що бюджет села Десантне втрачав щорічно біля 1,5 млн. грн. Збитки бюджету розвитку села за роки керівництва Аністратенко М.І. та організації ним корупційних схем з 2015 по 2018 рр. складають більше 6 млн. грн!!!!

Як нам стало відомо, такі дії Аністратенко М.І. можна вважати не службовим недбальством, а саме умисними діями, тому що серед орендаторів, які використовували землі по заниженим орендним ставкам, були прямі родичі Аністратенко М.І., зокремаа: Аністратенко Олександра Іллівна, Аністратенко Олена Миколаївна, Аністратенко Маряна Іванівна.

Більше того, як нам відомо, землі, які є пасовищем для випасання худоби, з відома Аністратенко М.І. використовувалися не за цільовим призначенням та були розорані спільниками сільського голови по злочину, через що населення с. Десантне, яке має худобу, не має змоги, згідно закріпленого законом права, її випасати.

Просимо Вас вжити заходів під час розслідування вказаних злочинів щодо відсторонення Аністратенко Михайла Івановича від займаної посади, тому що він буде тиснути на слідство, що неодноразово відбувалося вже по іншим злочинам, які він вчинив (про що неодноразово зверталися мешканці села до правоохоронних органів).

12.09.2018

Підписи 300 людей

(по просьбе жителей села, обратившихся в редакцию, мы скрыли подписи на прикрепленном к публикации заявлении)

Терпение лопнуло: жители села Вилковской ОТГ написали коллективное заявление о преступной деятельности сельского головы

Терпение лопнуло: жители села Вилковской ОТГ написали коллективное заявление о преступной деятельности сельского головы

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x