В Ізмаїлі члени наради з підзвітності розглянули доречність сум у більш ніж мільйон гривень

0 коментарів 11691 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 4 липня, голова Ізмаїльської РДА Родіон Абашев провів нараду щодо спостереження прозорості і підзвітності на території Ізмаїльського району, у якій взяли участь перший заступник голови Ізмаїльської РДА Сергій Проданов, заступниця голови Ізмаїльської РДА Ірина Холостенко та в.о. керівника апарату Ізмаїльської РДА Світлана Тіткова. На засіданні були розглянути певні публічні закупівлі, в яких вказана сума викликала у членів наради деякі сумніви. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Ізмаїльську РДА.


Районними органами влади постійно ведеться моніторинг запланованих публічних закупівель територіальних громад на суму понад 50 тис. грн. Зокрема, сьогодні були проаналізовані плани щодо ведення територіальними громадами публічних закупівель, їх доречності і доцільності та відповідності очікуваної вартості предмета закупівлі, враховуючи першочергові потреби держави у спрямуванні коштів на потреби обороноздатності України.

Особливу увагу привернули до себе послуги з виконання заходів із запобігання виникненню надзвичайних ситуацій техногенного характеру та ліквідації їх наслідків, пов’язаних з руйнуванням магістрального водоводу, по вул. Франка Івана, 110-а у м. Ізмаїл на суму 1 793 330 млн грн та ліквідації наслідків, пов’язаних з руйнуванням мережі водовідведення, по вул. Комерційна, 38 у м. Ізмаїл на суму 746 910 тис. грн.

Питання використання коштів державного та місцевого бюджетів органами виконавчої влади та місцевого самоврядування є актуальним в умовах воєнного стану. Наразі в пріоритетах нашої держави — забезпечення ЗСУ, тому потрібно з великою відповідальністю планувати видатки бюджету, враховуючи першочергові потреби держави у спрямуванні коштів на потреби обороноздатності України. За підсумками наради в учасників не виникло зауважень до процедури проведення тендерів“, – йдеться в повідомленні Ізмаїльської РДА.

В Ізмаїлі члени наради з підзвітності розглянули доречність сум у більш ніж мільйон гривень
В Ізмаїлі члени наради з підзвітності розглянули доречність сум у більш ніж мільйон гривень
guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x