Війна з хижаками: Ізмаїльщина об’єднує зусилля для боротьби зі збільшенням популяції диких тварин

0 коментарів 20952 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, 23 січня, під головуванням Родіона Абашева, голови Ізмаїльської РДА, відбулася координаційна нарада щодо важливого питання зменшення популяції диких хижих тварин на території Ізмаїльського району. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Ізмаїльську держадміністрацію.


Нарада, в яку входили представники місцевої адміністрації, перший заступник голови Сергій Проданов, заступниця голови Ірина Холостенко, а також представники 17 Прикордонного загону, оперативного угруповання військ «Дунай», Ізмаїльського районного товариства мисливців та рибалок та філії «Ізмаїльське лісове господарство» ДСГП «Ліси України», була присвячена обговоренню проблеми зростання популяції диких хижих тварин, що стало серйозною загрозою для безпеки мешканців та їхнього майна.

Війна з хижаками: Ізмаїльщина об'єднує зусилля для боротьби зі збільшенням популяції диких тварин

Звернення від мешканців Вилківської та Суворовської територіальних громад викликало серйозне занепокоєння, оскільки обмеження на полювання під час воєнного стану призвели до значного збільшення кількості хижаків у регіоні.

Відповідно до рішення наради та з метою регулювання чисельності диких хижих тварин, був підписаний спільний наказ Одеської обласної військової адміністрації та оперативного угруповання військ «Дунай» від 19 січня 2024 року під назвою “Про проведення регулювання чисельності хижих хутрових м’ясоїдних тварин в межах мисливських угідь на території Одеської області”.

Війна з хижаками: Ізмаїльщина об'єднує зусилля для боротьби зі збільшенням популяції диких тварин

Нарада також обговорила алгоритм дій для проведення відстрілу диких м’ясоїдних тварин на території Ізмаїльського району, забезпечуючи безпеку мешканців та збереження їхнього майна. Виконання цього регулювання відбуватиметься в межах закону та з урахуванням екологічних аспектів для збереження різноманітності природи.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x