Дякуємо, що читаєте нас українською💪

З листопада абонентам КП «Горводоканал» Болградської міської ради доведеться сплачувати за воду за новими тарифами 

0 коментарів 4698 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Члени виконавчого комітету Болградської міської ради схвалили проєкт рішення про корегування тарифів на надання послуг з централізованого водопостачання, водовідведення КП Болградської міської ради «Горводоканал», які почнуть діяти вже з 1 листопада поточного року. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM».


Зазначимо, що про намір змінити вартість послуг за централізоване водопостачання та водовідведення адміністрація КП Болградської міської ради «Горводоканал» повідомило ще 1 жовтня на офіційному сайті Болградської міської ради.

«В період з останнього корегування тарифів у вересні 2023 року відбулось підвищення ціни на електроенергію на 38%. Виходячи зі складників тарифів, що входять у вартість за послуги, затрати підприємства підвищились, централізоване водопостачання – на 16% та водовідведення – на 4,5%, що складає за 1 куб. м водопостачання – 4,95 грн, а водовідведення – 1,46 грн. Ще раз нагадуємо, що підприємство в тарифи на централізоване водопостачання та водовідведення рентабельність в будь-якому разі не враховує», – повідомляла адміністрація комунального підприємства та відводило сім календарних днів на можливість громадянам надати  свої зауваження та пропозиції з цього приводу.

Сьогодні, 8 жовтня, намір здійснити коригування тарифів на надання послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, що надаються комунальним підприємством Болградської міської ради «Горводоканал», було приведено в дію.

Таким чином, з 1 листопада 2024 року нові тарифи становитимуть:

  • на централізоване водопостачання – 36,04 грн/куб. м (з ПДВ);
  • на централізоване водовідведення – 34,18 грн/куб. м (з ПДВ).
guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x