Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Як жителі Бессарабії ставляться до Зеленського – власне опитування “БІ”

0 коментарів 6291 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


За даними дослідження Київського міжнародного інституту соціології (КМІС) рівень довіри до президента України Володимира Зеленського залишився стабільним з травня 2024 року: 59% українців підтримують президента, тоді як 37% висловлюють недовіру. “Бессарабія INFORM” вирішила провести власне опитування на офіційному телеграм-каналі, аби побачити “картину довіри” безпосередньо на півдні Одещини. 


Користувачам було запропоновано п’ять варіантів відповіді: “підтримую цілком”, “не підтримую взагалі”, “підтримую на понад 50%, підтримую менш ніж на 50%, а також “я громадянин іншої країни”. Станом на 11 годину 15 жовтня проголосувало понад 500 учасників каналу.

Згідно з результатами, довіра у всіх її проявах дорівнює категоричній недовірі. Варіанти “підтримую цілком”, “підтримую більш ніж на 50%”, а також “підтримую менш ніж на 50%” загалом мають 47 % голосів.  Так само як і варіант “не підтримую взагалі”. Разом з цим 17% беззаперечно підтримують президента, а 15% та 15% – більше та менше, ніж на половину, відповідно.

Шість відсотків з тих, хто взяв участь в опитуванні, зазначили, що вони не є громадянами України.

Як жителі Бессарабії ставляться до Зеленського - власне опитування "БІ"

Долучайтеся до нашого каналу, аби отримувати оперативні новини та брати участь в інших опитуваннях.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x