Дякуємо, що читаєте нас українською💪

На швидкості до 160 км/год влетів у вантажівку: на Одещині судитимуть правоохоронця, який п’яним сів за кермо та травмував людей

0 коментарів 2727 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Досудове розслідування стосовно правоохоронця, який напідпитку вчинив ДТП поблизу села Єреміївка в Одеській області, завершено. Обвинувальний акт направлено до суду. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Державне бюро розслідувань.


Нагадаємо, у грудні 2023 року правоохоронець сів за кермо автомобіля у стані алкогольного сп’яніння. Разом з ним в авто перебували троє пасажирів.

Як зазначили у ДБР, на швидкості близько 140-160 км/год він зіткнувся з вантажівкою, що їхала в попутному напрямку. Внаслідок ДТП одному з пасажирів правоохоронця лікарі ампутували ноги, ще один отримав численні переломи та садна. У крові водія було виявлено 1,47 проміле алкоголю.

Чоловік звільнений з правоохоронних органів та обвинувачується у порушенні правил безпеки у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило потерпілому тяжкі тілесні ушкодження (ч. 2 ст. 286-1 КК України).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x