Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Керманича з Білгорода-Дністровського судитимуть за скоєну ДТП, внаслідок якої травмувалася інша водійка

0 коментарів 3780 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Керманич з Білгорода-Дністровського, який скоїв ДТП, внаслідок якого травмувалася інша водійка, постане перед судом. Унаслідок зіткнення двох легковиків потерпіла отримала тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості. За це правопорушнику загрожує обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на обласне управління поліції.


Нагадаємо, аварія сталася наприкінці серпня на розі вулиць Єврейська та Ізмаїльська.

Як встановили поліцейські, 22-річний місцевий житель, рухаючись на автомобілі «Honda», перевищив максимальну дозволену в межах населеного пункту швидкість руху, на регульованому перехресті проігнорував заборонений сигнал світлофора і допустив зіткнення з автомобілем «Mazda» під керуванням 48-річної містянки, яка рухалася перпендикулярно на зелений сигнал.

Унаслідок автопригоди жінку госпіталізували до лікарні з переломом грудини, травмою голови та чисельними саднами й забоями. За висновком судово-медичної експертизи, отримані потерпілою тілесні ушкодження є середнього ступеня тяжкості. Другий керманич не постраждав.

Перевірка водіїв на стан сп’яніння показала, що вони були у тверезому стані.

Як зазначив начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський, зібравши під час розслідування достатньо доказів, слідчі висунули водієві «Honda» обвинувачення у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесні ушкодження. Це правопорушення кваліфікується за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України і карається обмеженням волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Слідство завершено і обвинувальний акт скеровано до суду.

 

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x