Дякуємо, що читаєте нас українською💪

ДТП в Ізмаїлі: 6-річний хлопчик потрапив під колеса автомобіля

0 коментарів 7695 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, 25 жовтня, в Ізмаїлі сталася трагедія: 6-річний хлопчик потрапив під колеса автомобіля, що призвело до його госпіталізації в реанімаційне відділення. Інцидент трапився близько 12-ї години на території автомийки. Про це, посилаючись на ГУНП в Одеській області, повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Дані поліції свідчать, що 51-річна водійка автомобіля «Toyota», виїжджаючи з автомийки, наїхала на хлопчика, який раптово вибіг на дорогу у напрямку траєкторії руху автомобіля від припаркованої автівки матері.

Після аварії дитину з тілесними ушкодженнями терміново доставили до лікарні, де йому надають необхідну медичну допомогу. Водійка була перевірена на стан сп’яніння, результати показали, що вона була тверезою.

За скоєне правопорушення жінці загрожує кримінальна відповідальність. Правоохоронці ведуть розслідування, щоб з’ясувати всі обставини ДТП.

«Ми внесли відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Нею кваліфікується порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, якщо вони спричинили тяжке тілесне ушкодження. В рамках провадження  транспортний засіб помістили на арештмайданчик та буде проведено низку експертиз. Водійку «Toyota» затримали в процесуальному порядку. Наразі вирішується питання щодо повідомлення їй  про підозру та обрання запобіжного заходу. Згідно з чинним законодавством правопорушниці загрожує до восьми років ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Слідство триває. Процесуальне керівництво у справі здійснює Ізмаїльська окружна прокуратура», – прокоментував заступник начальника слідчого відділу Ізмаїльського районного відділу поліції Ігор Мінчев.

ДТП в Ізмаїлі: 6-річний хлопчик потрапив під колеса автомобіля

ДТП в Ізмаїлі: 6-річний хлопчик потрапив під колеса автомобіля

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x