Дякуємо, що читаєте нас українською💪

50-річний житель Білгород-Дністровщини під час п’яної сварки забив до смерті товариша

0 коментарів 3726 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


П’ятдесятирічний житель Маразліївської громади Білгород-Дністровського району, який до смерті побив товариша по чарці, може загриміти до в’язниці на п’ятнадцять років. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на територіальний відділ поліції.


Про те, що в кареті швидкої допомоги наприкінці серпня цього року помер 43-річний житель одного з сіл Маразліївської територіальної громади, якого сусіди виявили в непритомному стані біля його домоволодіння, правоохоронцям повідомили медики.

Тіло чоловіка направили на судово-медичну експертизу, за висновком якої, причиною смерті стали чисельні переломи черепа і набряк мозку.

Як виявилося, побив потерпілого 50-річний односелець. У день вбивства останній під час комендантської години, за яку законодавством досі не передбачена відповідальність, приходив до товариша в гості. Чоловіки вживали спиртні напої і посварилися. В ході словесної перепалки, яка точилася в оселі, а потім на вулиці, гість побив господаря руками та ногами, після чого пішов додому.

Поліцейські провели обшук за місцем мешкання фігуранта, де вилучили одяг зі слідами крові та інші речі, які скерували на експертизу разом з речовими доказами.

50-річний житель Білгород-Дністровщини під час п'яної сварки забив до смерті товариша

Чоловік зізнався, що побив односельця, нарікаючи на алкоголь, який і став причиною сварки.

“Слідчі поліції затримали правопорушника в процесуальному порядку та за наявності достатньої кількості зібраних доказів під нашим процесуальним керівництвом повідомили йому про підозру в умисному вбивстві. Суд задовольнив клопотання правоохоронців та обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Згідно з ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України, за скоєне чоловіку загрожує до 15 років позбавлення волі“, – повідомив прокурор Білгород-Дністровської окружної прокуратури Олександр Сара.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x