Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Вирішив чужий конфлікт за допомогою ножа та втік: жителю Ізмаїла загрожує тривалий тюремний строк

0 коментарів 5319 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Ізмаїлі повідомили про підозру 23-річному чоловіку, котрий втрутився у сварку, що виникла між його знайомою та її колишнім зятем, і вдарив останнього ножем у живіт. За скоєне правопорушнику загрожує до восьми років позбавлення волі. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на обласне управління поліції.


Як зазначається, кілька днів тому до Ізмаїльського районного відділу поліції надійшло повідомлення від медиків про госпіталізацію 24-річного ізмаїльчанина із ножовим пораненням живота.

З’ясувалося, що молодика кликала колишня теща, щоб врегулювати питання щодо місця проживання онучки. На зустріч, яка відбулася у середмісті, жінка прийшла зі своїм 23-річним знайомим. Бесіда між колишніми родичами переросла у сварку, в яку втрутився знайомий жінки. Останній дістав з кишені ніж і вдарив ним на рік старшого молодика, поранивши йому живіт.

Вирішив чужий конфлікт за допомогою ножа та втік: жителю Ізмаїла загрожує тривалий тюремний строк

Правопорушник з місця події втік та викинув знаряддя злочину. Потерпілий сам звернувся до медичного закладу, де знаходиться і досі. Медики діагностували йому проникаюче поранення передньої черевної стінки.

За кілька годин правоохоронці встановили зловмисника та розшукали його й викинутий ним ніж, який скерували на експертизу. Молодик зізнався у скоєному лише після того, як поліцейські зібрали неспростовні докази його вини.

«Ми повідомили фігуранту про підозру в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, небезпечному для життя в момент заподіяння. Злочин, що кваліфікується за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України, карається позбавленням волі до восьми років. Найближчим часом суд обиратиме підозрюваному запобіжний захід. Слідство триває під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури», – повідомив начальник слідчого відділу Ізмаїльського районного відділу поліції Анатолій Маршавка.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x