Дякуємо, що читаєте нас українською💪

“Торгував” відстрочкою від мобілізації: в Одесі затримали посадовця морського коледжу

0 коментарів 10746 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Заступник начальника фахового коледжу з навчально-виховної роботи попався на хабарництві – він організував чоловіку призовного віку, який свого часу не довчився в них на моряка, поновлення на денну форму навчання. Це давало йому можливість уникнути призову на військову службу в лавах Збройних Сил України. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на обласне управління поліції.


Як зазначається, за 500 доларів посадовець гарантував вплинути на прийняття позитивного рішення завідувачем відділення, на яке планував вступати абітурієнт, та працівниками відділу кадрів.

Після того, як було все зроблено для зарахування чоловіка і за це посадовець отримав обумовлений гонорар, поліцейські затримали ділка в процесуальному порядку та вилучили у нього гроші.

Фігуранту повідомили про підозру в одержанні неправомірної вигоди для себе за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави, поєднаному з вимаганням такої вигоди.

"Торгував" відстрочкою від мобілізації: в Одесі затримали посадовця морського коледжу

Досудове розслідування за ч. 3 ст. 369-2 Кримінального кодексу України триває під процесуальним керівництвом Спеціалізованої екологічної прокуратури.

Наразі поліцейські вирішують питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу та встановлюють повне коло осіб, причетних до даного злочину, й можливу причетність затриманого до інших аналогічних злочинів.

Посадовцю загрожує до восьми років ув’язнення та конфіскація майна.

"Торгував" відстрочкою від мобілізації: в Одесі затримали посадовця морського коледжу

 

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x