Дякуємо, що читаєте нас українською💪

В Одесі пасажир таксі влаштував стрілянину

0 коментарів 15633 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Одесі затримали 26-річного чоловіка, який влаштував стрілянину біля житлового комплексу в Аркадії. Причиною стали небажання виходити з таксі та конфлікт з керманичем. Про це, посилаючись на ГУНП в Одеській області, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Подія сталася сьогодні вранці. Виконуючи замовлення, таксист доставив в пункт призначення пасажира, але останній передумав там виходити. Чоловік захотів їхати в інше місце, але отримав відмову. Тоді порушник спровокував конфлікт з водієм. Він почав лаятися нецензурною лексикою, а коли вийшов з автівки, двічі вистрелив з травматичного пістолета в її бік.

На щастя, обійшлося без постраждалих. 41-річний водій від’їхав недалеко від місця події і зателефонував до поліції.

Слідчі повідомили правопорушнику про підозру у хуліганстві та помістили його під варту. За скоєне чоловіку загрожує позбавлення волі.

В якості речових доказів вилучили гільзи і пістолет, які в рамках провадження будуть скеровані на експертизу.

«Ми затримали фігуранта в процесуальному порядку та за наявності доказів, що вже зібрали, повідомили йому про підозру за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України, а саме в хуліганстві, тобто грубому порушенні громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалося особливою зухвалістю, вчиненому із застосуванням вогнепальної зброї. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави в розмірі 242 тис. 240 грн. Згідно з чиним законодавством, правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк до семи років. Слідство триває», – розповів слідчий відділу поліції № 5 Одеського районного управління поліції № 1 Олександр Колесник.

В Одесі пасажир таксі влаштував стрілянину

В Одесі пасажир таксі влаштував стрілянину

 

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x