Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Болградська центральна районна лікарня постраждала від вандалів

0 коментарів 14175 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні зранку персонал КНП «Болградська районна центральна лікарня» Болградської міської ради очікував неприємний сюрприз. Вони виявили, що хтось невідомим предметом наніс хаотичні глибокі подряпини на скло дев’яти металопластикових вікон одної з будівель ЦРЛ, що виходять на вулицю Ізмаїльська. Про цю подію кореспонденту «Бессарабії INFORM» розповів заступник генерального директора медзакладу Володимир Желясков.


За його словами було пошкоджено три склопакети фізкабінету та ще шість – у стоматологічному відділенні.

«Як розповіли працівники цих відділень, коли вчора вони уходили з роботи, цих “візерунків” на вікнах не було. Тому ми можемо лише припускати – аби цей, не інакше як акт вандалізму, було скоєно або вночі, або на світанку. Попередньо вже зрозуміло, що ці склопакети навряд чи зможуть витримати низькі температури цією зимою. Тобто їх доведеться замінювати на нові, що теж обійдеться в немалі кошти», – звернув увагу Володимир Желясков.

Зазначимо, що в історії Болградської лікарні, яка 10 вересня поточного року уперше відзначить своє 146-річчя з дня заснування, подібне сталося уперше.

Додамо, що одразу після виявлення правопорушення керівництво лікарні звернулося з заявою до Болградської поліції.

Болградська центральна районна лікарня постраждала від вандалів Болградська центральна районна лікарня постраждала від вандалів Болградська центральна районна лікарня постраждала від вандалів Болградська центральна районна лікарня постраждала від вандалів

 

 

 

 

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x