Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Болградська громада зробила подарунок туристам та представникам туристичного бізнесу

0 коментарів 2268 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, у Всесвітній день туризму та День туризму в Україні в Болградській громаді відбулась подія – презентація інноваційного продукту у вигляді чат-бота «Мандруємо Болградщиною», яка відбулась в інформаційно-туристичному центрі «Болград» Болградської міської ради за участю представників влади, а також Придунайської філії Міжрегіональної академії управління персоналом та Ізмаїльського гуманітарного університету. На заході також побувала кореспондентка «Бессарабії INFORM».


Презентувала чат-бот його авторка викладачка з інформатики Болградського ліцею №2 Наталія Ільїна.

«Болградщина має величезний туристичний потенціал, але багато людей навіть не підозрюють про наявність таких цікавих об’єктів. Ми хотіли зробити доступною та зручною інформацію про найкращі маршрути, пам’ятки та місця для відпочинку», – розпвіла вона про ідею створення свого роду електронного туроператора, завдяки якому наразі більша кількість туристів зможе дізнатися про туристичні локації Болградської громади.

Пані Наталія додала, що чат-бот буде ще вдосконалюватися – додаватися іншими мовами, новими об’єктаами, і мабуть, не тільки Болградської громади, а й дійсно Болградського району.

«Головне, щоб таку ж зацікавленість в цьому виявили інші громади Болградщини. Ми тільки «за» тісну плідну співпрацю у напрямку розвитку туристичної сфери, адже вона сприяє наповненню бюджету та розвитку інших сфер. Звичайно, в умовах війни це може пролунати надто оптимістично. Та ми впевнені у нашій Перемозі й працюємо над тим, аби туристична привабливість Болградської громади стала широко відомою та доступною, а відтак й прибутковою. З нагоди свята щиро дякую працівникам інформаційно-туристичного центру “Болград”, представникам туристичної сфери та особисто авторці чат-бота «Мандруємо Болградщиною» за ваші ініціативи та їх реалізацію», – зазначив Болградський міський голова.

Присутні на заході мали змогу першими протестувати новий чат-бот, а також обмінятися враженнями та ідеями щодо подальшого розвитку туристичної сфери не тільки в межах Болградської громади, а усієї Болградщини.

«Це дійсно унікальний туристичний продукт для південно-західної частини Одещини», – підкреслив директор Центру регіонального розвитку при Ізмаїльському державному гуманітарному університеті, доцент профільної кафедри – управління підприємницькою та туристичною діяльністю, яка забезпечує підготовку фахівців у сфері туризму, В’ячеслав Тодоров.

Разом з тим, він акцентував увагу на необхідності впроваджуванні заходів з брендування туристичного потенціалу, розвитку наявних та примноження атракції Болградської громади для її сталого розвитку. Також він запропонував керівництву громади утворити туристичний кластер, в склад якого увійшли б Болградська міська територіальна громада, господарські (бізнес-структури) суб’єкти у сфері туризму, Ізмаїльський державний гуманітарний університет та Придунайська філія Міжрегіональної академії управління персоналом. Ця пропозиція була повністю підтримана директоркою цього вищого навчального закладу – Тамарою Гуменниковою, яка також була присутня на заході.

Додамо, що оцінити переваги чат-бота «Мандруємо Болградщиною» можна особисто за посиланням.

Болградська громада зробила подарунок туристам та представникам туристичного бізнесу Болградська громада зробила подарунок туристам та представникам туристичного бізнесу Болградська громада зробила подарунок туристам та представникам туристичного бізнесу Болградська громада зробила подарунок туристам та представникам туристичного бізнесу Болградська громада зробила подарунок туристам та представникам туристичного бізнесу Болградська громада зробила подарунок туристам та представникам туристичного бізнесу Болградська громада зробила подарунок туристам та представникам туристичного бізнесу Болградська громада зробила подарунок туристам та представникам туристичного бізнесу Болградська громада зробила подарунок туристам та представникам туристичного бізнесу Болградська громада зробила подарунок туристам та представникам туристичного бізнесу Болградська громада зробила подарунок туристам та представникам туристичного бізнесу

 

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x