Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Вбивця з Татарбунарів, який під час гри в карти зарізав сина, отримав вирок суду

0 коментарів 27405 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Як вже інформувала «БІ», 29 березня в Татарбунарах  близько 17.00 батько зарізав сина через гральні карти. Нещодавно суд призначив вбивці покарання у вигляді позбавлення на термін сім років та три місяці. Про це кореспондентка «Бессарабії INFORM» дізналася із вироку Білгород-Дністровського міськрайонного суду від 25 липня поточного року.


Нагадаємо, що 72-річний батько із 55-річним сином вживали алкоголь в гаражі. Між родичами на фоні алкогольного сп’яніння виникла сварка через гру в карти.

Під час конфлікту батько наніс удар ножем у шию. Загальна довжина ранового каналу складала 10,2 см. У той же день син від отриманих травм помер в реанімаційному відділенні Татарбунарської багатопрофільній лікарні.

Вбивця з Татарбунарів, який під час гри в карти зарізав сина, отримав вирок суду

Батько був одразу затриманий поліцією за статтею 208 Кримінального кодексу України.

Під час судового засідання обвинувачений розповів, що ввечері спільно з сином вживав алкогольні напої та грав в карти. Тоді він помітив, що син недоброчесно грає в карти. Через це він посварився з родичем, взяв зі столу в гаражі ніж та наніс один удар лезом в ліву частину шиї нижче лівого кута нижньої щелепи. Після того чоловік пішов в будинок та повідомив дружині, що підрізав сина, тому необхідно викликати швидку медичну допомогу.  Коли приїхали лікарі, обвинувачений допоміг помістити сина до « швидкої» . А згодом він дізнався, що син помер у лікарні. Обвинувачений щиро розкаявся у вбивстві.

Вбивця з Татарбунарів, який під час гри в карти зарізав сина, отримав вирок суду

Саме щире каяття обвинуваченого та активне сприяння розкриттю кримінального правопорушення суд врахував як пом’якшувальні обставити, бо ж вбивці загрожувало від семи до п’ятнадцяти років ув’язнення.

Тепер батько відсидить у в’язниці мінімальний строк, який передбачено ч.1 ст. 115 КК України, – сім років та три місяці. Міру покарання засудженому рахується з моменту затримання- з 29 березня поточного року.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x