Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Синьо-жовтий стяг – гідним: в Болграді відзначили День Державного прапора України

0 коментарів 8262 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні на центральній площі Болграда відбулись урочистості з нагоди одного з головних національних свят – Дня Державного прапора України. Як все відбувалося, бачила кореспондентка «Бессарабії INFORM».


Розпочався захід рівно о дев’ятій годині – з Загальнонаціональної хвилини мовчання, якою присутні представники влади, її структурних підрозділів, громадськості вшанували пам’ять загиблих від рук російських загарбників.

Після чого під звуки державного гімну військовослужбовці 88-го окремого батальйону морської піхоти провели урочисту церемонію підняття синьо-жовтого символу нашої незалежності, національної єдності, сили та незламності.

Про те, що важливо відноситься до прапора України як до святині, особливо в ці складні часи, говорили у своїх промовах перші особи Болградщини.

«Синьо-жовтий прапор – це ознака єдності, стійкості та рішучості. Стояти під ним – це невимовна гордість. Боронити його – це велика честь. Це – наш історичний дух, наша слава і велич нації», – зазначив начальник Болградської районної військової адміністрації Михайло Шарафаненко.

«Зараз у всьому світі прапор України знають як прапор вільної країни та вільних людей. Я переконаний, що обов’язково настане той час, коли над всіма містами та селами, які зараз знаходяться в окупації, знову буде піднятий стяг України», – підкреслив голова Болградської районної ради Михайло Садаклієв.

«Синьо-жовтий стяг сьогодні майорить на будинках звичайних мешканців по всіх континентах, які підтримують Україну у війні проти російських загарбників. Та головне те, що він сьогодні майорить в серці кожного з нас. Тож нехай прапор України й надалі вселяє в наші серця гордість та буде символом щоденної мотивації діяти та перемагати заради Батьківщини», – додав Болградський міський голова Сергій Димитрієв.

За традицією, представники влади також вручили полотна прапору керівникам установ та організацій Болградщини. В цьому році один з головних символів нашої держави отримали начальник Болградського ТЦК та СП, майор Анатолій Кушнір, заступник прокурора Болградської окружної прокуратури Дмитро Цоєв, директорка КУ «Центр надання соціальних послуг» Болградської міської ради Тетяна Сухачова та директорка Болградська дитяча музична школа Валентина Ненкова.

Свій патріотичний вокально-хореографічний номер присутнім подарували артисти Центру культури та дозвілля Болградської міської ради Володимир Стаматті- Грубіян та зразковий хореографічний ансамбль «Натхнення» під керівництвом Вікторії Алавацької.

Синьо-жовтий стяг – гідним: в Болграді відзначили День Державного прапора України Синьо-жовтий стяг – гідним: в Болграді відзначили День Державного прапора України Синьо-жовтий стяг – гідним: в Болграді відзначили День Державного прапора України Синьо-жовтий стяг – гідним: в Болграді відзначили День Державного прапора України Синьо-жовтий стяг – гідним: в Болграді відзначили День Державного прапора України Синьо-жовтий стяг – гідним: в Болграді відзначили День Державного прапора України Синьо-жовтий стяг – гідним: в Болграді відзначили День Державного прапора України Синьо-жовтий стяг – гідним: в Болграді відзначили День Державного прапора України Синьо-жовтий стяг – гідним: в Болграді відзначили День Державного прапора України Синьо-жовтий стяг – гідним: в Болграді відзначили День Державного прапора України Синьо-жовтий стяг – гідним: в Болграді відзначили День Державного прапора України Синьо-жовтий стяг – гідним: в Болграді відзначили День Державного прапора України Синьо-жовтий стяг – гідним: в Болграді відзначили День Державного прапора України Синьо-жовтий стяг – гідним: в Болграді відзначили День Державного прапора України Синьо-жовтий стяг – гідним: в Болграді відзначили День Державного прапора України Синьо-жовтий стяг – гідним: в Болграді відзначили День Державного прапора України Синьо-жовтий стяг – гідним: в Болграді відзначили День Державного прапора України Синьо-жовтий стяг – гідним: в Болграді відзначили День Державного прапора України Синьо-жовтий стяг – гідним: в Болграді відзначили День Державного прапора України Синьо-жовтий стяг – гідним: в Болграді відзначили День Державного прапора України Синьо-жовтий стяг – гідним: в Болграді відзначили День Державного прапора України Синьо-жовтий стяг – гідним: в Болграді відзначили День Державного прапора України Синьо-жовтий стяг – гідним: в Болграді відзначили День Державного прапора України

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x