Дякуємо, що читаєте нас українською💪

На озері Ялпуг черговий браконьєр наловив рибки на більш ніж 70 тисяч гривень

0 коментарів 10476 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, 27 серпня, провідними державними інспекторами Одеського рибоохоронного патруля спільно з водною поліцією Ізмаїльського ВП та працівниками екологічної інспекції Південно-Західного округу виявлено чергового любителя незаконної риболовлі. Чоловіка, як то кажуть, затримали “на гарячому”, а його улов та знаряддя – конфіскували. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Одеський рибоохоронний патруль.


Рибалив порушник на озері в районі мосту на автошляху Одеса-Рені Ренійської громади. Використовував при цьому підйомний сачок (павук) і зміг виловити судака, плоскирку, білизну, тарань та окуня, чим спричинив збиток рибним запасам України на суму 74 443 гривні.

Інспекторами було складено протокол за статтею 85, ч. 4 КУпАП (грубе порушення Правил рибальства – рибальство із застосуванням заборонених знарядь лову).

На місце правопорушення викликали СОГ. Знаряддя лову та водні біоресурси вилучено. Готуються матеріали для відкриття кримінальної справи.

Одеський рибоохоронний патруль закликає громадян бути відповідальними та дотримуватись природоохоронного законодавства. Якщо ви помітили порушення – прохання терміново повідомляти за номером «гарячої лінії»: (098) 798-47-93.

На озері Ялпуг черговий браконьєр наловив рибки на більш ніж 70 тисяч гривень

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x