Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Хворих на COVID-19 на Одещині стає більше: загрозлива статистика

0 коментарів 9747 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Кількість госпіталізованих з COVID-19 зросла у 2,6 рази порівняно з минулим тижнем. Зареєстровано один летальний випадок в Одеському районі — доросла особа старше 70 років, не щеплена проти COVID-19. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Одеський обласний центр контролю та профілактики хвороб.


Як зазначили спеціалісти, на звітному тижні спостерігалося зростання захворюваності на цю хворобу в 1,5 рази порівняно з попереднім тижнем. Це зростання відзначено як серед дитячого населення (в 1,7 рази), так і серед дорослих (в 1,4 рази). У структурі захворюваності основну частку займало доросле населення (81%), серед яких превалювала вікова група 30-64 років (до 65%).

Також з початку року в області зареєстровано 13 летальних випадків. Основну частку займає доросле населення, серед яких превалювала вікова група 65+ років.

Ріст захворюваності відмічається практично на всіх адміністративних територіях, окрім Болградського та Роздільнянського районів.

Нагадуємо, вакцинація проти COVID-19 залишається єдиним ефективним методом підсилити імунітет та запобігти ускладненням під час хвороби, особливо для населення із групи ризику: старшим за 60 років, людям, які мають ослаблений імунітет чи супутні захворювання та перебувають у групі ризику важкого перебігу та смерті внаслідок коронавірусної хвороби“, – відмітили у Центрі.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x