Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Арматурою по голові за залицяння до коханої жінки: на Одещині затримали горе-ревнивця, який нещадно побив незнайомця

0 коментарів 9558 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Одесі затримали чоловіка, який побив випадкового перехожого, який нібито залицявся до його коханої. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на обласне управління поліції.


Подія сталась біля одного з магазинів на вулиці Радісній. Пізно ввечері фігурант помітив, як його цивільна дружина жартівливо розмовляє з незнайомцем. Чоловіку здалось, що той залицяється до жінки. Приревнувавши її, він пішов до свого автомобіля та повернувся вже з металевою арматурою. Зловмисник вдарив 34-річного громадянина по голові, а коли той впав, продовжив нещадно бити його по всьому тілу.

З місця події чоловіки розійшлися по домівках. А за декілька днів потерпілий звернувся по допомогу до лікарні, де йому діагностували тілесні ушкодження у вигляді відкритих переломів кісток основи черепа, крововилив та множинні садна по тілу. Про побитого пацієнта медики повідомили в поліцію.

Правоохоронці встановили особу правопорушника та розшукали його. Ним виявився 40-річний житель того ж району. За цей час зловмисник встиг позбутись арматури, викинувши її у смітник.

Ревнивцю повідомили про підозру в умисному спричиненні тяжкого тілесного ушкодження, небезпечного для життя в момент заподіяння.

Згідно із санкцією ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України, за скоєне чоловіку загрожує від пʼяти до восьми років позбавлення волі. Нині суд обрав йому запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x