Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Вночі ворог атакував ракетами портову інфраструктуру Одещини: є загиблі

0 коментарів 17604 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У ніч на 10 липня 2024 року противник знову підступно атакував балістичною ракетою «Іскандер-М» та чотирма керованими авіаційними ракетами Х-59/Х-69 з окупованого Криму.  Також ворогом було випущено 20 ударними БпЛА типу «Shahed-131/136» із району Приморсько-Ахтарськ – рф та мис Чауда – Крим. Ракетами атаковано портову інфраструктуру Одещини. Про це, із посиланням на Командування Повітряних Сил ЗСУ, повідомляє «Бессарабія INFORM».


В Одеській, Миколаївській, Херсонській, Дніпропетровській, Хмельницькій, Черкаській, Вінницькій та Рівненській областях було збито 14 «шахедів».

«Ракетами атаковано портову інфраструктуру Одещини. Внаслідок активної протидії три ворожі ракети Х-59/Х-69 та три ударних БпЛА не досягли своїх цілей», ─ йдеться у повідомленні Командування.

На жаль, не обійшлося без жертв. За інформацією очільника Одеської ОВА Олега Кіпера, двоє людей загинули, ще одна людина отримала поранення.

«Ціллю агресора була портова інфраструктура Одеського району. На жаль, двоє людей, охоронець та водій вантажівки, загинули. Висловлюю щирі співчуття рідним та близьким… Ще один чоловік, вахтовий матрос, отримав поранення. Нині постраждалий отримує всю необхідну допомогу в лікарні. Пошкодження від уламків зазнали складські приміщення, вантажний автотранспорт та цивільний теплоход. Через пошкодження судна, стався витік рідини. Наслідки ліквідовуються. Вкотре дуже прошу жителів та гостей нашого регіону: оперативно реагуйте на сигнали повітряної тривоги! Це може зберегти ваше життя та здоровʼя», ─ написав у своєму Telegram О.Кіпер.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x