Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Вночі на трасі Одеса-Рені внаслідок ДТП постраждав водій вантажівки

2 коментаря 31563 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вночі на 157-му км траси Одеса-Рені сталася ДТП. Внаслідок аварії один із водіїв отримав тілесні ушкодження середньої тяжкості. Іншому керманичу, що допустив ДТП, повідомили про підозру. За скоєне правопорушнику загрожує від штрафу до обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами. Про це, посилаючись на ГУНП в Одеській області, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Встановлено, що через поломку транспортного засобу 30-річний водій вантажівки «Volvo» з напівпричепом здійснив вимушену зупинку на правому узбіччі дороги. Інший водій, 55-річний житель Запоріжжя, рухаючись на автопоїзді «DAF» у напрямку міста Рені, не помітив попереду знак аварійної зупинки вантажівки та допустив наїзд на напівпричеп.

Керманич “Volvo” у той час здійснював ремонтні роботи вантажівки і знаходився на рамі тягача. Внаслідок зіткнення він отримав тілесні ушкодження у вигляді перелому нижньої кінцівки, що за результатом судово-медичної експертизи належать до категорії середньої тяжкості.

«Долучивши до матеріалів провадження висновок експертизи та зібравши достатньо інших доказів, ми під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури повідомили правопорушнику про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. Цей злочин кваліфікується за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України і карається штрафом від 51 тис. до 85 тис. грн або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Досудове розслідування триває», – прокоментував начальник відділення поліції № 2 Білгород-Дністровського районного відділу поліції Едуард Коломієць.

Вночі на трасі Одеса-Рені внаслідок ДТП постраждав водій вантажівки

guest

2 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Александр
Александр
1 месяц назад

перевод статьи с кумысского. “другому вождю”.”руковонителю Вольво”. БИ выгоните безграмотного редактора .

Агата
Агата
1 месяц назад
Ответить на  Александр

Та ви ж читайте мовою оригіналу! А то просто автопереклад, тому і виходить дурня

2
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x