Дякуємо, що читаєте нас українською💪

В Україні створили поштову марку на честь Ірини Фаріон

0 коментарів 17361 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Унікальну марку було створено на дев’ятий день після вбивства екснардепки й мовознавиці Ірини Фаріон. У представленні марки вчора, 27 липня, взяли участь донька, онуки й зять Ірини Фаріон, повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Загальний тираж налічує 250 тисяч штук. Варто зауважити, що така подія викликала неоднозначне ставлення в українському суспільстві: одні вважають це правильним ділом, інші, навпаки, висловлюють в якості аргументації той факт, що покійна Фаріон негативно відзивалась про російськомовних захисників, зокрема про бійців “Азовсталі”, а також те, що на честь загиблих воїнів марки не випускають чомусь.

Своє слово з цього приводу висловив керівник “Укрпошти” Ігор Смілянський.

Щодо марки з Іриною Фаріон. Друзі, скажу чесно, не збирався про це писати, бо це справа родини, але якщо вже всі питають, один раз відповім.Укрпошта – це дуже крута компанія, а наші марки знають в усьому світі і вони, безперечно, дратують росіян. А ще в нас є послуга – «Власна Марка», де кожна людина, військовий підрозділ, компанія або музей можуть замовити свою марку. Саме так родина та близькі Ірини Фаріон замовили в нас таку марку та конверт, а ми її оперативно випустили. Ми демократична країна та компанія. Можна погоджуватись чи не погоджуватися з поглядами тієї чи іншої людини, але, по-перше, будь-яка смерть – це трагедія, а по-друге – в нас демократична країна, де, на відміну від росії, немає цензури“, – наголосив у своєму дописі Смілянський.

Щодо можливості придбати таку марку, то за твердженням керівника Укрпошти, права власності на це належать родині Ірини Фаріон.

Ми запитаємо в них дозвіл і тоді дамо відповідь на це питання“, – пояснив Смілянський.

В Україні створили поштову марку на честь Ірини Фаріон

В Україні створили поштову марку на честь Ірини Фаріон

В Україні створили поштову марку на честь Ірини Фаріон

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x