Дякуємо, що читаєте нас українською💪

В Одеській області чоловік до смерті забив свою знайому: суд призначив йому кілька років тюрми

0 коментарів 30591 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Страшна подія сталася наприкінці березня цього року у селищі Олександрівка. Тоді було встановлено, раніше судимий за умисне вбивство чоловік запросив до себе у гості свою знайому. Під час вживання алкогольних напоїв між ними виникла сварка з приводу того, що він заборгував їй тисячу гривень і не хотів віддавати. В ході конфлікту господар почав бити гостю кулаками, а потім, коли та вже лежала у безпорадному стані, продовжив завдавати численні удари ногами. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Головне управління Нацполіції. 


Схаменувшись, зловмисник викликав «швидку», однак отримані потерпілою тілесні ушкодження виявилися несумісними з життям і вона померла під час госпіталізації.

За результатами судово-медичної експертизи, смерть жінки настала унаслідок численних травм голови, грудної клітки, черевної порожнини, розриву печінки і селезінки, шоку.

Провівши низку експертиз та інших слідчих дій, зібравши достатньо доказів, слідчі висунули фігуранту обвинувачення в умисному нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, які спричинили смерть потерпілої, що кваліфікується за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України.

Обвинувальний акт поліцейські скерували до суду, який, дослідивши матеріали провадження, визнав обвинуваченого винним у скоєному і призначив йому покарання у вигляді восьми років позбавлення волі.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x