Дякуємо, що читаєте нас українською💪

В Одесі чоловік спалив авто сусіда через татуювання

0 коментарів 37125 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Одесі суперечка переросла у кримінал. 22 липня ввечері між чоловіками виник конфлікт, а вже наступного ранку один з них вирішив помститися та підпалив автомобіль сусіда. За скоєне порушнику загрожує до десяти років позбавлення волі. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на обласне управління поліції.


Як зазначається, про палаючий автомобіль, поліцейським близько четвертої години повідомили рятувальники.

49-річний власник транспортного засобу дізнався про скоєне, вже після ліквідації пожежі, яка, на жаль, вщент знищила його позашляховик «Suzuki».

Поліцейські встановили, що до злочину причетний саме 47-річний сусід потерпілого.

Як виявилося, напередодні ввечері, у дворі будинку між чоловіками виник словесний конфлікт.

Молодший за віком громадянин був обурений татуюваннями на тілі сусіда. Після сварки він пішов додому, а близько о пів на четверту ранку вирішив помститися сусіду, спаливши його транспортний засіб. Зловмисник облив заздалегідь підготовлений матрац легкозаймистою речовиною, підпалив його і кинув під автівку.

В Одесі чоловік спалив авто сусіда через татуювання

Сума завданих власнику авто збитків буде встановлена в ході слідства за результатами проведених експертиз. Під час огляду місця події поліцейські вилучили деякі речові докази, які скерували на експертні дослідження.

Зловмисника затримали та повідомили йому про підозру за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України, тобто в умисному пошкодженні чужого майна, вчиненому шляхом підпалу.

Згідно із чинним законодавством йому загрожує позбавлення волі на строк від трьох до десяти років. За клопотанням слідчих суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

В Одесі чоловік спалив авто сусіда через татуювання

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x