Дякуємо, що читаєте нас українською💪

У Ренійській громаді водійка насмерть збила шестирічного хлопчика

0 коментарів 19575 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Поліцейські встановлюють обставини смертельної ДТП в Ізмаїльському районі, унаслідок якої загинув шестирічний хлопчик. Автопригода сталася сьогодні, 25 липня, близько 14-ї години на території Ренійської громади в межах села Орлівка. Про це розповіли в Ізмаїльському районному відділі поліції, передає “Бессарабія INFORM”.


Попередньо поліцейські встановили, що 37–річна водійка легковика «ВАЗ» не вибрала безпечну швидкість та здійснила наїзд на 6-річного хлопчика, коли той вибіг на дорогу.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди дитина отримала травми, які, на жаль, виявилися несумісними з життям. Хлопчик помер у лікарні.

У Ренійській громаді водійка насмерть збила шестирічного хлопчика

Керманич «ВАЗу» не постраждала, наразі її перевіряють на стан алкогольного сп’яніння.

На місці дорожньо-транспортної пригоди працюють співробітники територіального підрозділу поліції. Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Мова йде про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x