Дякуємо, що читаєте нас українською💪

П’яний молодик з Одещини забув, з якої причини до смерті забив односельця

0 коментарів 16119 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У кінці червня до поліції надійшло повідомлення від чоловіка, що з помешкання його 44-річного знайомого йде трупний сморід. Прибувши за вказаною заявником адресою, слідчо-оперативна група виявила в будинку чоловіка без ознак життя зі слідами побиття. У поліції розшукали підозрюваного та повідомили йому про підозру у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень односельцю. Про це, посилаючись на ГУНП в Одеській області, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Під час слідства правоохоронці з’ясували, що п’ятьма днями до виявлення тіла у потерпілого в гостях був 32-річний односелець. Молодик був раніше судимий за вчинення крадіжки, за яку отримав покарання у вигляді громадських робіт.

Разом з господарем зловмисник вживав алкогольні напої, а потім вони посварилися. Гість почав нещадно бити господаря кулаками, а потім молотком та стільцем. Далі, коли потерпілий впав, зловмисник кинув на нього телевізор і покинув оселю.

Остаточна причина смерті буде встановлена за результатами судово-медичної експертизи, та попередньо встановили, що причиною смерті побитого могли стати переломи ребер.

Правопорушника оперативно розшукали правоохоронці. Він зізнався у скоєному злочині, але пояснив, що погано пам’ятає всі події того дня, зокрема, що передувало побиттю знайомого. Порушник навіть не згадав причини, бо був надто п’яний.

З місця події поліцейські вилучили речові докази, у тому числі молоток, стілець, одяг з біологічними слідами, та призначили низку експертиз.

За скоєне зловмиснику загрожує до 10 років ув’язнення. Наразі, за клопотанням поліцейських, суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідство триває.

П’яний молодик з Одещини забув, з якої причини до смерті забив односельця

П’яний молодик з Одещини забув, з якої причини до смерті забив односельця

 

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x