Дякуємо, що читаєте нас українською💪

На Одещині чоловік отримав удар струмом від бетономішалки: медикам завадили швидко прибути на місце події

0 коментарів 18495 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На Одещині медики швидкої врятували молодого чоловіка, якого під час роботи уразило електричним струмом від бетономішалки. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Одеської області.


Отримавши повідомлення про постраждалого, бригада медицини катастроф №58 у складі лікарки Гупалюк Олени, фельдшера Шигаєва Олександра та водія Полторака Сергія одразу вирушили на місце події.

Проте дістатися до травмованого виявилося не просто.

“Прибувши за вказаною адресою за 12 хвилин (через вузьку дорогу біля узбережжя, запарковану автівками, приїхати оперативніше було неможливо), медики констатували у постраждалого раптову зупинку кровообігу, а на моніторі шлуночкову тахікардію без пульсу і розпочали реанімаційні дії. Після двох циклів реанімацій було виявлено фібриляцію шлуночків, після третього розряду і введення кордарону кровообіг відновився, з’явилось спонтанне дихання, на кардіограмі – шлуночковий ритм, блокада лівої ніжки пучка Гіса”, – йдеться у повідомленні.

У важкому стані, в комі третього ступеня з усіма заходами респіраторної підтримки чоловік був екстрено госпіталізований до міської клінічної лікарні.

Медики побажали постраждалому якнайскорішого одужання, а автолюбителів закликали бути більш відповідальними.

“І також звертаємося до одеських автовласників. Будь ласка, паркуючись, завжди оцінюйте, чи зручно буде проїхати повз вас автомобілям екстрених служб – швидкій або ДСНС. Від вашої уважності та відповідальності може залежати чиєсь життя”, – наголосили співробітники “швидкої”.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x