Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Байден оголосив, що виходить із президентських перегонів

0 коментарів 33291 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Чинний президент США Джозеф Байден оголосив про зняття своєї кандидатури з президентських виборів, які відбудуться в листопаді цього року. Відповідне звернення до американців він опублікував на платформі Х.


“Співвітчизники, за останні три з половиною роки ми як нація досягли великого прогресу”, – заявив він.

Байден перерахував основні успіхи своєї адміністрації за неповні 4 роки, жодного разу не згадавши при цьому допомогу Україні.

“Для мене було найбільшою честю в житті бути вашим президентом. І хоча я мав намір домагатися переобрання, я вважаю, що в інтересах моєї партії і країни піти у відставку і зосередитися виключно на виконанні своїх обов’язків президента на термін, що залишився”, – заявив він.

Байден оголосив, що виходить із президентських перегонів

Байден пообіцяв більш детально викласти своє рішення вже наступного тижня.

Раніше кандидат у віцепрезиденти США, висунутий Трампом, – Джей Ді Венс – натякнув, що в разі зняття Байдена з виборів республіканці вимагатимуть його дострокової відставки і з поста президента.

“Якщо когнітивні функції Джо Байдена не дозволяють йому балотуватися для переобрання, тоді вони явно не дозволяють йому і залишатися Верховним Головнокомандувачем. Як може хтось із демократів, які підштовхують його до зняття з виборів, щиро стверджувати, що він повинен далі залишатися президентом?” – заявив Ді Венс у соцмережі Х.

Також ми розповідали, що найімовірнішим кандидатом на заміну Байдену в президентських перегонах є його віцепрезидентка Камала Гарріс. Експерти вважають її ризикованим, але перспективним варіантом.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x