В Україні заборонили політичну партію “Наш край”

0 коментарів 15039 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Восьмий апеляційний адмінсуд задовольнив позов Мін’юсту про заборону політичної партії «Наш край». Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Службу безпеки України.


Як зазначається, окремі екскерівники та функціонери цієї політсили причетні до проведення підривної діяльності проти України. Зокрема вони поширювали антиукраїнську пропаганду, закликали до насильницького повалення конституційного ладу, а деякі із функціонерів – перейшли на бік ворога і підтримали російську військову агресію.

“За матеріалами справи, загалом до співпраці з рф причетні десятки представників регіональних осередків «Нашого краю». Більшість з них перебуває на тимчасово окупованих регіонах України, де займають різні «посади» в загарбницьких органах рф”, – йдеться у повідомленні.

Крім того, відповідно до рішення суду майно, кошти та інші активи політичної партії «Наш край» будуть передані у власність держави.

Як нагадали у відомстві, раніше завдяки доказовій базі СБУ Восьмий апеляційний адмінсуд забезпечив позов Мін’юсту і заборонив банківським установам вчиняти будь-які дії з рахунками, які належать забороненій партії.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x