Дякуємо, що читаєте нас українською💪

В Татарбунарах хотіли відремонтувати стадіон за понад 40 мільйонів гривень

0 коментарів 20682 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


За втручання прокурорів Білгород-Дністровської окружної прокуратури днями було розірвано договір про проведення робіт за бюджетні кошти на суму понад 47 млн грн, який був укладений з порушенням процедури закупівлі. Справа починалась ще в 2021 році. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Одеську обласну прокуратуру.


У процесі слідства було встановлено, що у 2021 році між КЗ Татарбунарської міської ради “Спортивний клуб Татарбунари” та підприємством, за результатами відкритих торгів, укладено договір на проведення робіт з “Реконструкції майнового комплексу стадіону “Колос” м. Татарбунари”.

Разом з тим, дія договору продовжувалась без визначення джерела фінансування, без бюджетних асигнувань, та фактично без мети реального настання наслідків.

У зв’язку із зазначеним, прокурорами, в порядку ст. 23 Закону України «Про прокуратуру», повідомлено Татарбунарській міській раді Білгород-Дністровського району як засновнику КЗ «Спортивний клуб Татарбунари» про порушення процедури закупівлі з метою вжиття відповідних заходів, направлених на реальний захист та поновлення інтересів держави.

За реагування прокуратури сторонами усунуто порушення шляхом розірвання вищезазначеного договору.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x