В Одесі чоловік підірвав себе гранатою у громадському місці

0 коментарів 18252 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Одесі у парку, що на Кримському бульварі, було виявлено тіло 43-річного місцевого мешканця з травмами, характерними для вибухових. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на ГУНП України в Одеській області. 


Правоохоронців викликав випадковий свідок події.

На місце прибули слідчо-оперативна група відділу поліції № 3 Одеського районного управління поліції № 1, фахівці управління вибухотехнічної служби та кінологічного центру ГУНП в Одеській області.Під час огляду  території поліцейські вилучили уламки, попередньо ручної гранати, а на тілі небіжчика, яким виявився 43-річний містянин, що жив неподалік, виявили травми, характерні для вибухових.

Точну причину смерті будуть встановлювати судово-медичні експерти.Наразі вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України попередньо з приміткою «самогубство» та ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Тим часом у телеграм-каналах повідомляється про суїцид – нібито чоловік спеціально ліг на гранату.

 

В Одесі чоловік підірвав себе гранатою у громадському місціВ Одесі чоловік підірвав себе гранатою у громадському місціВ Одесі чоловік підірвав себе гранатою у громадському місціВ Одесі чоловік підірвав себе гранатою у громадському місці

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x