Дякуємо, що читаєте нас українською💪

В Ізмаїльському районі відбулась чергова нарада з підзвітності: про що говорили

0 коментарів 16794 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 19 червня, голова Ізмаїльської районної державної адміністрації Родіон Абашев провів нараду щодо спостереження прозорості і підзвітності на території Ізмаїльського району, у якій взяли участь перший заступник голови Ізмаїльської РДА Сергій Проданов, заступниці голови Ізмаїльської РДА Ірина Холостенко і Марина Деной, в.о. керівника апарату Ізмаїльської РДА Світлана Тіткова. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Ізмаїльську райдержадміністрацію. 


Керівництво Ізмаїльської районної державної адміністрації в рамках постійного моніторингу запланованих публічних закупівель територіальних громад на суму понад 50 тис. грн на нараді проаналізували нещодавно оголошений тендер на ремонт дорожнього покриття у м. Ізмаїл по вул. Шевченка на розі з вул. Іллі Ріпина. Сума, вказана у тендері, досить велика – 1 694 079 гривень.

Зважаючи на це, керівництвом районної адміністрації був здійснений виїзд на місце запланованого ремонту. Після детального огляду та аналізу були зроблені деякі зауваження щодо доцільності та відповідності очікуваної вартості предмета закупівлі і рекомендовано переглянути оголошені лоти з метою спрямування зекономлених коштів на забезпечення потреб ЗСУ.

В Ізмаїльському районі відбулась чергова нарада з підзвітності: про що говорили
guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x