На Одещині можуть відкрити 20 пляжів, зокрема й в Ізмаїльському районі ─ подробиці

0 коментарів 44901 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Одеському регіоні можуть відкрити 20 місць відпочинку біля моря. Про особливості курортного сезону та офіційну позицію обласної влади з даного питання в ефірі «Єдині новини» розповів начальник ОВА Олег Кіпер. Про це, із посиланням на очільника області, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Як зазначив керівник ОВА, минулого року в Одесі було відкрито шість пляжів. Це стало можливим лише після стабілізації екологічної ситуації після підриву Каховської ГЕС.

Наразі, за словами Олега Кіпера, найближчими днями буде видано розпорядження про відкриття пляжів на літній сезон цього року.

Зокрема йдеться і про можливість відкриття місця такого відпочинку в Ізмаїльському районі. Проте найбільша кількість відкриватиметься саме в Одеському районі, в місті Одеса. За словами очільника області, це зумовлене більшими можливостями для створення безпечних умов відпочинку громадян.

Під час спілкування з журналістами, Олег Кіпер прокоментував і ситуацію з податковим навантаженням на бізнес у курортній зоні, який постраждав внаслідок атак ворога.

На даний час, навіть попри те, що багато готелів у прибережній зоні розтрощені, їх власники мають сплачувати податок на нерухомість.

Олег Кіпер наголосив, що ця проблема вивчається, зокрема рішення про зменшення податкового навантаження на бізнес приймається на рівні громад. Як зауважив керівник ОВА, певна проблема існує на території  Кароліно-Бугазької громади, оскільки там не може зібратися сесія, тому обласна рада розглядає це питання, аби знайти вихід з даної ситуації.

На Одещині можуть відкрити 20 пляжів, зокрема й в Ізмаїльському районі ─ подробиці

На Одещині можуть відкрити 20 пляжів, зокрема й в Ізмаїльському районі ─ подробиці

*фото – скрин з відео марафону

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x