Кожні 20 хвилин: VARUS.UA запускає зручні часові слоти для самовивозу

0 коментарів 30186 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сучасні технології дозволяють нам економити дорогоцінний час, не витрачаючи його на побутові питання. Мережа VARUS, слідкуючи за актуальними тенденціями, постійно впроваджує нові технологічні рішення, щоб покращувати клієнтський досвід. Так, сервіс усвідомлених покупок VARUS.UA запускає нову функцію самовивозу з 20-хвилинними слотами.


Як працює новий сервіс

Самовивіз — це зручна функція для тих, хто обирає онлайн-шопінг та хоче самостійно забрати обрані товари у магазині. Оновлена опція самовивозу дозволяє обрати для цього зручний 20-хвилинний слот. Тепер клієнти можуть забрати свої замовлення у точний часовий проміжок, без необхідності очікувати на кур’єра чи витрачати час на самостійний збір продуктів у супермаркеті.

Як користуватись сервісом

Сервіс самовивозу простий та інтуїтивний — потрібен тільки смартфон і декілька хвилин часу. Щоб скористатись, потрібно зробити лише кілька простих дій:

Оформити замовлення на VARUS.UA.
Обрати “Самовивіз” та інтервал, який вам підходить. Можна обрати найбільш зручний часовий слот: з 12:00 до 12:20, з 14:30 до 14:50, або будь-який інший інтервал у 20 хвилин.
Дочекатись повідомлення у VIBER або SMS про зібране замовлення.
Коли вже будете в обраному магазині, натисніть кнопку “Отримати замовлення” у повідомленні або посилання в SMS та зачекайте співробітника VARUS.UA  із вашим замовленням.

Також у мережі VARUS з’явились зручні планшети, де можна отримати всю необхідну інформацію та скористатись послугами VARUS.UA.

Щоб забрати своє замовлення за допомогою планшета, необхідно:

Натиснути «Почати».
Ввести код видачі з VIBER або SMS.
Зачекати 5 хвилин.
Зустріти збиральника, який винесе ваше замовлення.

Нагадаємо, що раніше сервіс VARUS.UA також впровадив зручні 20-хвилинні слоти для доставки. Це стало можливим завдяки запуску інноваційного DarkStore у Києві, який працює винятково для онлайн-замовлень.

Серіс усвідомлених покупок  VARUS.UA продовжує обирати та релізовувати найкращі рішення, аби покращувати сервіс та робити шопінг ще більш швидким, зручним та усвідомленим.

Довідка

VARUS — національна мережа супермаркетів, що представлена на ринку продуктового ритейлу України компанією «Омега». Перший магазин мережі відкрився у 2003 році у Дніпрі, наразі загальна кількість — 108 супермаркетів у різних містах України та DarkStore у Києві. Мережа VARUS працює в кількох форматах: класичні супермаркети, магазини To Go і сервіс усвідомлених покупок VARUS.UA.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x