Дякуємо, що читаєте нас українською💪

З “пекельного” Покровського напрямку на щиті повертається 40-річний захисник з Білгорода-Дністровського

0 коментарів 20952 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Третя за останній тиждень трагічна звістка з Донеччини прийшла у сім’ю захисника з Білгорода-Дністровського. 25 травня 2024 року зупинилося земне життя 40-річного солдата Сорочана Федора Григоровича. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Білгород-Дністровську РВА.


Останній бій воїна був біля н.п. Соловйове, Покровського району, Донецької області.

Прощання із Героєм відбудеться 1 червня 2024 року.

Колектив “БІ” висловлює глибокі співчуття рідним та близьким Героя!

Нагадаємо, 20 травня 2024 року жорстока війна обірвала життя старшого сержанта з Білгорода-Дністровського Олександра Семеновича Євтодієва, який загинув у районі населеного пункту Новопокровське, Покровського району, Донецької області.

Крім того, 24 травня 2024 року під час виконання бойового завдавання в районі населеного пункту Красногорівка Покровського району Донецької області загинув солдат Скалозуб Дмитро Миколайович. Вчора аккерманці провели захисника в останню путь.

За інформацією Генштабу ЗСУ, станом на  10.30 31.05.2024,  на Покровському напрямку українські захисники вживають заходів щодо недопущення просування противника. На цей час ворог здійснив чотири спроби відтіснити наші підрозділи із займаних позицій.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x