Як відбувається мобілізація сільськогосподарської техніки, пояснили у Міноборони

0 коментарів 15984 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Залучення транспорту під час мобілізації здійснюється ТЦК, центральним управлінням або регіональними органами СБУ, відповідними підрозділами розвідувальних органів України на підставі рішень місцевих державних адміністрацій і оформлюються відповідними розпорядженнями. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на речника Міністерства оборони Дмитра Лазуткіна.


Як пояснив речник, військово-транспортний обов’язок встановлюється з метою задоволення потреб Збройних сил України та інших військових формувань на особливий період транспортними засобами, у тому числі водними та технікою.

Це також можуть бути трактори, самохідні сільськогосподарські, дорожньо-будівельні машини, сільськогосподарська техніка», — розповів Лазуткін.

За його словами, повернення транспортних засобів власнику здійснюється протягом 30 календарних днів з моменту оголошення демобілізації. Приймання передачі мобілізованих транспортних засобів та їх повернення після оголошення демобілізації здійснюється на підставі актів прийняття-передання, в яких зазначаються відомості про власників, технічний стан, залишкову вартість та інші необхідні відомості, що дають змогу ідентифікувати транспортні засоби, додав речник Міноборони.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x