Вже працює: в Ізмаїльському районі ангіограф позитивно пройшов тестовий режим

0 коментарів 16119 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Нещодавно в КНП «Дунайська обласна лікарня» ООР» отримали технічний паспорт на ангіографічну інтервенційну систему AZURION 5 M20, яку було встановлено у медичному закладі в рамках спільного проєкту МОЗ України та Світового банку «Додаткове фінансування Проєкт «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей». Був проведений контроль її вихідних радіаційних параметрів та виконано діагностичні коронароангіографії у тестовому режимі. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Ізмаїльську РДА.


За словами лікарів – інтервенційних кардіологів, новий сучасний ангіограф дає кращу якість візуалізації судин, можливість виконувати більш складні кардіологічні втручання, проводити коронарографії та стентування складних уражень судин серця з вимірюванням в реальному часі їх внутрішніх розмірів.

Для монтажу нового ангіографу був проведений ремонт приміщень загальною площею 162 кв. м. Сума ремонту склала 11,5 млн грн, з яких 9 млн грн були виділені Одеською обласною військовою адміністрацією та 2,5 млн грн — кошти власних надходжень і НСЗУ. Більш детально про це “БІ” вже розповідала.

До речі, введення в експлуатацію сучасного ангіографу дало можливість відкриття на базі «Дунайської обласної лікарні» єдиного на півдні Одеської області відділення ендоваскулярних інтервенційних втручань на 17 ліжок з 5 реанімаційними ліжками та операційною.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x