“Освітній суп” для школярів Одещини: умови участі

0 коментарів 11583 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Учнів і учениць 5-11 класів з Одеської області запрошують на безплатні заняття з української мови й математики в межах проєкту “Освітній Суп”. Організаторами є ГО “Навчай для України”. Онлайн-заняття (1 академічна година) у межах програми відбуватимуться з 15:00 до 19:00 години й триватимуть протягом 8 тижнів, повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на НУШ.


Як зазначається у дописі організаторів, процес навчання відбуватиметься за шкільною програмою зі складовою тьюторингу (підхід у навчанні, що передбачає прицільну роботу з дитиною у малих групах), який спрямований не лише на підвищення академічного успіху дитини, а і на соціоемоційну підтримку та спілкування з однолітками.

Тому заняття будуть корисні не лише для тих дітей, котрим потрібно покращити знання з української мови або математики, а й дітям з соціально-вразливих категорій, з сімей у складних життєвих обставинах; дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з багатодітних родин, дітей зі статусом ВПО з Одеської області.

Заявки можна подавати до 21 травня. Варто зазначити, що під час реєстрації можна обрати зручний час для відвідування дистанційних занять. Точний розклад уроків організатори повідомлять учасникам і учасницям напередодні старту.

Уроки “Освітнього Супу” проводитимуть учителі, які пройшли спеціальне навчання від Міжнародної академії тьюторингу та використовують найактуальніші інтерактивні методи освіти.

Ще раз – доєднатися до освітньої програми всі охочі можуть, заповнивши google-форму за посиланням.

"Освітній суп" для школярів Одещини: умови участі

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x