Верховна Рада звільнила міністра Кубракова – нардеп Железняк

0 коментарів 9855 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 9 травня, депутати ВР проголосували за звільнення Олександра Кубракова з посади віцепрем’єр-міністра з відновлення України — міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України. Постанову підтримали 272 депутати, повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на народного депутата від партії “Голос” Ярослава Железнякова.


За наданою інформацією, самого віце-премʼєра не було в залі. Премʼєр-міністра також. Окрім того, поки не відомо, хто стане наступним міністром.

Наголосимо, що нещодавно у Верховній Раді зареєстрували проєкт постанови про звільнення Олександра Кубракова з посади віцепрем’єр-міністра з відновлення України — міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України. Одна з причин: у парламенті планують розділити питання інфраструктури та регіональної політики, якими зараз займається Кубраков, на два міністерства.

Сьогодні вранці комітет ВРУ з питань транспорту підтримав проєкт про звільнення Олександра Кубракова з посади. Сам Кубраков заявив про готовність до відкритого діалогу та детального звіту щодо роботи міністерства за всіма напрямками.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x