В Одесі жінка випорожнилася на меморіалі загиблим героям: один зі встановлених прапорів вона використала, як туалетний папір

6 коментарів 856332 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора у центрі Одеси серед білого дня молода жінка справила потребу на газон і підтерлася прапорами, на яких написані імена загиблих захисників. Правопорушницю з ознаками сп’яніння затримали поліцейські. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на обласне управління поліції.


Як зазначається, про ганебний вчинок громадянки, який стався на Європейській площі, правоохоронці дізнались під час моніторингу соціальних мереж.

На відео і фото, опубліковані у соцмережах, жінка справляла природні потреби на газоні серед площі, де встановлені державні символи, прапорці, у пам’ять про полеглих героїв-захисників. Жінка використала державні символи, як туалетний папір.

За лічені години поліцейські встановили особу правопорушниці та розшукали її біля залізничного вокзалу.

28-річна правопорушниця мала ознаки сп’яніння. Її доставили до територіального підрозділу поліції, де з нею працювали слідчі.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 338 Кримінального кодексу України (наруга над державними символами) та ч. 1 ст. 296 ККУ (хуліганство).

Максимальне покарання, яке загрожує правопорушниці – до трьох років позбавлення волі.

В Одесі жінка випорожнилася на меморіалі загиблим героям: один зі встановлених прапорів вона використала, як туалетний папір

Фото: Наталія Михайленко, Сергій Коваленко.

guest

6 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Андрей
Андрей
2 месяцев назад

Странно, что прохожие ей морду не набили! А вообще то за такое нужно гражданства лишать и лет на 10 в колонию на трудовое пеиевоспитание!

Корогод
Корогод
2 месяцев назад

Пробачте, вчинок людини огидний, але українською краще: не ГАЗОН, а МОРІЖОК, не ПОЛІЦЕЙСЬКІ (свистки, кийки…), а — ПОЛІЦІЯНТИ — працівники поліції. І слово ПЛОЩА це позначає ПЛАСКИЙ ОБСЯГ: площа займання, житлова площа, площа трикутнику… А центри селищ, міст вільні від забудов це МАЙДАНИ.
Талану!

Сергій
Сергій
2 месяцев назад

Так,хто не пам’ятає минулого не має майбутнього це Карма, скільки наших Украінців загинуло в велику вітчизняну війну їх не пам’ятають,пам’ять їх знищують а тепер все знову повторюється тільки над полеглими героями сучасності!

Микола
Микола
1 месяц назад

Таких створінь треба просто знищувати.

Вячеслав
Вячеслав
1 месяц назад

Це ж не людина, а тварюка. Посадили у лайно і це було б більше чим 3 роки.

Ambrozio Bratyxa
Ambrozio Bratyxa
1 месяц назад

Мабуть бомжиха. Тепер матеме житло безкоштовно на три роки

6
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x