В Одесі затримали банду рекетирів, які вибивали “данину” з бізнесменів

0 коментарів 21492 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Правоохоронці нейтралізували в Одесі організоване злочинне угруповання, яке тримало у страху підприємців і тероризувало мешканців регіону. Зловмисники під штучними приводами систематично «вибивали» гроші з представників комерційних структур, у тому числі малого бізнесу. У разі несплати «данини» – застосовували психологічний тиск, насильство і погрози фізичної розправи. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Управління СБ України в Одеській області.


Як зазначається, керував угрупованням місцевий кримінальник, який перебуває в міському слідчому ізоляторі. До незаконної діяльності він дистанційно залучив двох своїх спільників «на волі» з кримінальним минулим.

В Одесі затримали банду рекетирів, які вибивали "данину" з бізнесменів

За оперативними даними, учасники банди причетні до низки розбійних нападів та інших тяжких та особливо тяжких злочинів, які загрожували життю і здоров’ю людей.

Встановлено, що зловмисники намагались «вибити» неіснуючий борг з одеського підприємця.

Наразі всім трьом фігурантам повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 27, ч. 4 ст. 189 Кримінального кодексу України (вимагання з погрозою насильства, вчинене повторно, організованою групою в умовах воєнного стану) та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

В Одесі затримали банду рекетирів, які вибивали "данину" з бізнесменів

В Одесі затримали банду рекетирів, які вибивали "данину" з бізнесменів

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x