В Ізмаїльському районі відбулась нарада стосовно публічних закупівель

0 коментарів 15471 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 17 травня, начальник Ізмаїльської районної військової адміністрації Родіон Абашев провів нараду щодо спостереження прозорості і підзвітності на території Ізмаїльського району. У заході взяли участь перший заступник голови Ізмаїльської РДА Сергій Проданов, заступниці голови Ізмаїльської РДА Ірина Холостенко і Марина Деной, т.в.о. керівника апарату Ізмаїльської РДА Світлана Тіткова. Разом вони переглянули документи стосовно оголошених впродовж останнього тижня лотів. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Ізмаїльську РДА.

Зазначається, що Ізмаїльською районною державною адміністрацією постійно ведеться моніторинг запланованих публічних закупівель територіальних громад на суму понад 50 тис. грн, та щоп’ятниці надається зведений звіт до Одеської обласної державної адміністрації.

На сьогоднішній нараді були розглянуті усі заплановані територіальними громадами публічні закупівлі щодо їх доречності та доцільності в умовах сьогодення. Було зазначено, що загальна кількість оголошених лотів з 10 по 16 травня поточного року складає 14 на загальну суму понад 11,5 млн грн.

За підсумками наради Родіоном Анатолійовичем були надані відповідні роз’яснення і рекомендації.


Питання використання коштів державного та місцевого бюджетів органами виконавчої влади та місцевого самоврядування є актуальним в умовах воєнного стану. Наразі в пріоритетах нашої держави — забезпечення ЗСУ, тому потрібно з великою відповідальністю планувати видатки бюджету, враховуючи першочергові потреби держави у спрямуванні коштів на потреби обороноздатності України“, – підкреслили у РДА.

В Ізмаїльському районі відбулась нарада стосовно публічних закупівель

В Ізмаїльському районі відбулась нарада стосовно публічних закупівель

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x