У селищі Болградського району за вандалами на цвинтарях спостерігатимуть відеокамери

0 коментарів 13608 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Днями в селищі Тарутине Болградського району на цвинтарях встановили камери відеоспостереження, аби запобігти актам вандалізму. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM», посилаючись на Тарутинську селищну раду.


У селищній раді наголосили на тому, що останнім часом на кладовищах селища почастішали випадки наруги над пам’ятниками. Окрім того, деякі громадяни викидають гілки, вінки, штучні квіти, пляшки, будівельний матеріал де заманеться, перетворюючи цвинтар на смітник.

Аби запобігти вандалізму у місцях вічного спочину та не допустити захаращення територій кладовищ, керівництвом Тарутинської громади було прийнято рішення щодо встановлення відеоспостереження на цвинтарях.

На минулому тижні працівниками селищної ради відеокамери були встановлені. Нині на кладовищах ведеться цілодобове відеоспостереження.

«Не забуваймо, що цвинтар – це святе місце, адже там спочивають ті, хто відійшов у вічність. І саме ми маємо дбати про місце їх спочину, підтримувати порядок та не вчиняти безвідповідальних дій», – підкреслили в селищній раді.

Фото ілюстративне

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x