Трагічна новина сколихнула Білгород-Дністровський район: на війні загинув Олег Шевченко

0 коментарів 24462 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Зі скорботою та невимовним болем адміністрація Білгород-Дністровського району повідомила мешканцям про те, що декілька днів тому в результаті отриманих поранень загинув мешканець Сергіївської громади Олег Васильович Шевченко. Про дату похорону буде повідомлено додатково, розповідає “Бессарабія INFORM”.


46-річний воїн лише у минулому місяці відмітив свій день народження. Він був дуже гарною людиною, багатьом допомагав і ділом, і словом. Коли настав час, він до останнього подиху боронив рідну землю від російських окупантів. Однак його земний шлях закінчився 11 травня цього року поблизу населеного пункту Буда-Вороб’ївська, Новгород-Сіверського району Чернігівської області.

Мужність та героїзм Олега є прикладом для нас усіх, нагадуючи нам про важливість відстоювати нашу рідну землю. Відвага і самопожертва Героя неоціненні, найвища цінність віддати своє життя за свою Батьківщину. Висловлюємо щирі співчуття дружині, дітям, рідним та близьким загиблого воїна. Розділяємо разом з Вами біль втрати, сумуємо разом з Вами. Навіки пам’ять про Захисника України буде жити у наших серцях та вічним болем залишиться в душах рідних і близьких людей. Світла та вічна пам’ять Герою! Слава Україні! Героям Слава!“, – прокоментували у райраді.

Редакція “БІ” висловлює щирі співчуття рідним та близьким з приводу загибелі Героя.

Трагічна новина сколихнула Білгород-Дністровський район: на війні загинув Олег Шевченко

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x