Проєкт оновлення флоту УДП: на черзі – модернізація судна “Kapitan Antypov”

0 коментарів 14931 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Невдовзі стартує черговий етап модернізації “Kapitan Antypov” – монтаж нового обладнання. Технічний керівник ÖSWAG Харальд Бьом (Harald Böhm) надав відповіді на питання щодо проєкту оновлення флоту УДП. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на ПрАТ Українське Дунайське Пароплавство. 


Як розповів австрійський колега, “Kapitan Antypov” побудований 40 років тому, і побудований якісно. З того часу вантажний дунайський флот принципово не змінився. Тому що не змінились умови експлуатації – розміри шлюзів, глибини. Концептуально “Antypov” не є застарілим, якщо не рахувати двигунів та системи управління, які будуть замінені.

Корпус судна “Kapitan Antypov”, гвинторульовий комплекс у чудовому стані. Співрозмовник зазначив, що стратегія УДП дуже продумана та раціональна – з новим двигунами та системою управління ви отримуєте судно, яке з точки зору експлуатації не поступається новим.

УДП обрав двигуни та систему очищення вихлопних газів, які відповідають Euro 5. Це вимога ЄС для нових або модернізованих суден. Інакше ви не зможете працювати на території Євросоюзу. У перспективі увесь річковий флот в ЄС має бути адаптований до Euro 5“, – зазначив технічний керівник.

Не має ніяких причин, які б заважили “Kapitan Antypov” працювати на Рейні. Можливо доведеться додатково інсталювати певне обладнання, але принципово перешкод не має.

На питання “Чи є проблеми під час модернізації?” була отримана відповідь:

Все відносно. Ми почали пізніше, бо багато часу зайняв демонтаж. Але плануємо завершити у відведені на монтаж обладнання терміни. Роботи по другому судну можемо починати паралельно. Людей у нас вистачає ÖSWAG дає повну гарантію на всі роботи і нове обладнання. Ми використовуємо лише перевірені якісні матеріали, якщо проблема не виникає одразу, система працюватиме багато років” – підкреслив Харальд Бьом.
Проєкт оновлення флоту УДП: на черзі - модернізація судна "Kapitan Antypov"
Проєкт оновлення флоту УДП: на черзі - модернізація судна "Kapitan Antypov"
Проєкт оновлення флоту УДП: на черзі - модернізація судна "Kapitan Antypov"
Проєкт оновлення флоту УДП: на черзі - модернізація судна "Kapitan Antypov"
guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x