На транзитній ділянці траси Одеса-Рені виявили чоловіка з підробленими документами про непридатність до військової служби

0 коментарів 62073 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Молодик з Івано-Франківщини, який за п’ять тисяч доларів придбав фіктивні документи про непридатність до військової служби, буде відповідати перед законом за скоєне правопорушення. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на обласне управління поліції.


Правопорушника викрили під час проходження паспортного контролю на одному з пунктів пропуску на транзитній ділянці дороги сполученням Одеса – Рені.

24-річний чоловік для перевірки надав працівникам Державної прикордонної служби тимчасове посвідчення військовозобов’язаного та довідку військово-лікарської комісії, які містили відомості про непридатність до військової служби з виключенням з військового обліку. Прикордонники виявили ознаки підробки у наданих документах та викликали на місце стражів порядку.

Поліцейські вилучили сумнівні документи та скерували на експертизу, яка підтвердила їх підробку.

Виявилося, що молодик замовив сфальсифіковані документи у не встановленої наразі особи через одну з популярних соціальних мереж. Надіслав свої особисті дані та віддав за послугу п’ять тисяч доларів.

Фігуранту повідомлено про підозру за ч. 5 ст. 27, ч. 1 ст. 358 та ч. 4 ст. 358 Кримінального кодексу України.

Мова йде про пособництво у підробленні офіційного документа, який видається установою, що має право видавати такий документ, який надає права та звільняє від обов’язків, а також використання завідомо підробленого документа.

Максимальне покарання, яке загрожує підозрюваному, обмеження волі на строк до двох років.

Особу, яка виготовила фіктивні документи, правоохоронці встановлюватимуть в ході подальшого досудового розслідування.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x