На Одещині молодик кинувся з ножем на незнайомця через ревнощі

0 коментарів 25677 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Одеські поліцейські затримали 30-річного чоловіка за спричинення тяжких тілесних ушкоджень співмістянину. Йому повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід. За скоєне молодику загрожує до восьми років позбавлення волі. Про це, із посиланням на ГУНП в Одеській області, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Як встановили правоохоронці, пізно ввечері місцевий чоловік навідався до магазину, де працює його колишня співмешканка, дочекався, доки вона завершить зміну, і пішов за нею слідом.

Коли жінка помітила переслідувача, вона злякалась і почала кричати. На допомогу прибіг перехожий, але між чоловіками виникла сварка.

У пориві ревнощів колишньої до незнайомця,  зловмисник дістав з кишені розкладний ніж та вдарив опонента в живіт.

30-річний потерпілий отримав проникаюче ножове поранення черевної порожнини. Свідок події викликав «швидку» та поліцію. Потерпілого госпіталізували.

Після скоєного ревнивець утік, однак менш ніж за годину поліцейські його розшукали та вилучили у нього ніж, який скерували на експертизу. Чоловік пояснив, що переслідував жінку, бо хотів помиритися.

«Ми затримали фігуранта в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України і під процесуальним керівництвом Малиновської окружної прокуратури міста Одеси повідомили йому про підозру в умисному спричиненні тяжкого тілесного ушкодження, небезпечного для життя в момент заподіяння. Відповідно до ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України, цей злочин карається позбавленням волі на строк від пʼяти до восьми років. За нашим клопотанням суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідство триває», – повідомила старша слідча відділу поліції № 1 Одеського районного управління поліції № 1 Олена Бурлака.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x