На Болградщині переправник ухилянтів напав на прикордонника

0 коментарів 15120 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В ніч на 9 травня прикордонники Білгород-Дністровського загону затримали двох осіб на державному кордоні, поблизу села Євгенівка Бородінської громади Болградського району. Один із чоловіків, викритий на порушенні закону, напав на стража кордону. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Південне регіональне управління ДПСУ. 


Як зазначається, громадянин російської федерації, який має посвідку на постійне проживання в Україні та мешкає у цьому селі, намагався переправити через кордон ухилянта з Києва.

Зрозумівши, що його намір викрито, 48-річний росіянин напав на прикордонника, вдарив його та намагався відібрати травматичну зброю.

Відповідь охоронців кордону не забарилася.

“На неодноразові вимоги про припинення правопорушення іноземець не реагував, для забезпечення особистої безпеки військовослужбовця прикордонному наряду довелось застосувати заходи фізичного впливу”, – йдеться у повідомленні.

За злісну непокору стосовно нападника складено протокол про адміністративне правопорушення.

Крім того, до Національної поліції направлено повідомлення про виявлення ознак злочину, передбаченого ст. 332 Кримінального кодексу України «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України».

Що ж до 38-річного громадянина України, якого піймали на спробі втечі, на чоловіка склали протокол про адміністративне правопорушення за ст. 204-1 «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x